Vedete cu par roz

Se pare ca aceasta nuanta prinde si la vedete mai curajoase. Sa vedem ce vedete cu par roz au avut acest curaj de a purta o asemenea culoarea. Bineinteles, vom discuta despre cele mai frumoase nuante de roz al vedetelor, al caror look ne-a impresionat in mod placut.  Si o sa vedeti in cele ce urmeaza diferite nuante de roz, nu toate sunt la fel. Si ciudat sau nu, o sa vorbim si de peruci, se pare ca se poarta anul acesta.

Rihanna cu par roz.  Ultima dintre cele mai cunoscute cantarete, Rihanna a trecut deja la aceasta nuanta de par dar nu ne mira deoarece aceasta a avut toate culorile posibile. Rihanna a aparut pe Twitter purtand o peruca scurta in nuante de roz si parea foarte mandra de look-ul. ei.

Nicki Minaj. Probabil de aici s-au inspirat si alte vedete, Nicky insa a adoptat un roz mai deschis, par lung si bucle. Pot sa spun ca-mi place cum arata insa nu cred ca as avea curajul de a-mi vopsi parul asa.

Kate Perry. Vedetei ii plac culorile deschise si puternice, preferand sa-si decoloreze parul si apoi sa aplice nuante de roz sau roz neon. Insa ea nu poarta nici un fel de peruca, parul ei este natural.

Pink. Putem sa-i spunem fondatoarea trendului “nuante de roz” pentru par, pentru ca a purtat aproape toate nuantele de roz posible. Si alte culori de par, este foarte non-conformista insa tocmai acest lucru ne place.

Kelly Osbourne.  Si ea se numara printre vedetele cu par roz, insa dupa cum o sa observati din poze, ea a adoptat si o combinatie de suvite brunete in partea de jos si o nuanta de roz puternica inchisa. Nu pot sa spun ca-mi displace, insa nici nu ma incanta.

Charlotte Free. Este model, probabil nu o stiti foarte bine insa am ales-o cu un anumit scop. Am vrut sa va arat cat de frumos se poate combina un blond cu o nuanta de roz bine aleasa. Pentru ca multa lume considera genul acesta de culoare de par vulgara. In plus, pare un ombre hair care este in tendinte in acest an si arata superb.

Facebook Comments