Vitamine pentru par sanatos, stralucitor

Cred ca am mai discutat despre importanta dietei cand vine vorba despre sanatatea parului. Multe femei isi cumpara produse pentru ingrijirea parului in speranta ca acesta va arata ca cel pe care il au vedetele. Da, si acestea sunt importante. Importante sunt si mastile naturale facute acasa, dar si dieta. Astfel, in cele ce urmeaza voi recomanda cateva vitamine pentru par sanatos, stralucitor.Ce vitamine sa iei pentru a avea un par stralucitor si sanatos? Dupa cum spuneam mai sus, nu este suficient sa folosesti produse de par, ci trebuie sa ai grija la dieta. Ce vitamine iau eu pentru a avea un par stralucitor si sanatos?

Vitamina E pentru par sanatos. Vitamina E ajuta la circulatia sangelui la nivelul scalpului si te ajuta sa ai un par stralucitor si sanatos.

Unde gasesti vitamina E?Aceasta vitamina se gaseste in nuci, oua si legume cu frunze verzi.

Vitamina A pentru par regenerarea parului. Vitamina A ajuta scalpul sa produca sebum sanatos si ajuta la regenerarea parului. Alimente bogate in vitamina A pentru par si numai: morcovi, fructe portocalii. Pentru par, imi cumpar si vitamina A uleioasa din magazine. Langa vitamina V puteti folosi cu succes ulei de ricin pentru accelerarea cresterii parului.

Complexul de vitamine B pentru par. Vitaminele B sunt bune pentru sanatatea parului, pentru stralucire si pentru a preveni caderea lui. Complexul de vitamine B se gaseste in carnea de pesti, carne rosie, lactate si fructe.

 

Facebook Comments