Vopsirea parului dupa decolorare

M-am gandit sa ma vopsesc blonda, sa fac o schimbare. Demult ma gandeam la aceasta chestie, insa doar acum am avut curajul. Si cum ma consider o experta in vopsit acasa, am zis sa o fac acasa. Astfel, mi-am luat decolorant si vopsea de par Loncolor Ultra 9.1,desi eu voiam un blond aramiu foarte deschis. Inca nici acum nu-mi explic de ce am ales un 9.1 din moment ce acesta este un blond deschis. In fine, am facut greseala fata de a lua ca reper poza de pe cutie (ceea ce este evident ca nu coincide cu nuanta care iese) si neavand un catalog la dispozitie.

Am ajuns acasa cu cele cumparate si m-am decolorat folosind pudra. Nuanta a fost de blond deschis, o nuanta frumoasa de altfel, stiu ca multe femei ajung cu un blond portocaliu (nu a fost cazul meu). Stiu ca timpul minim necesar intre decolorare si vopsire trebuie sa fie de 10-14 zile. Problema este ca in acest timp, parul meu creste si din nou voi avea radacini inchise la culoare (Loncolor Ultra 9.1 nu se poate aplica nici macar pe un saten deschis, doar pe blond). Acum vine intr-un fel nelamurirea mea: daca 9.1 este un blond deschis si nu se poate aplica decat peste un alt blond (natural sau decolorat), care mai este sensul folosirii? Eu am zis totusi sa folosesc si vopseaua, macar poate voi avea extra stralucire. Dar mi-e frica efectiv sa aplic o vopsea de par peste un blond decolorat. Nu ma deranja atat de tare daca era vorba despre un blond inchis.

Revin la nelamurirea mea: care este scopul aplicarii unei vopsele blond deschis daca nu se recomanda nici macar unui saten foarte deschis? Efectiv, nu deschide deloc.

Oricum, ideea este ca probabil vopseaua va ramane acolo pana o sa-mi gasesc o alta nuanta (cu un catalog in fata ) si voiam sa va sfatuiesc ca, in cazul in care va decolorati, sa nu aplicati vopsea decat peste 2 saptamani.

Sunt destul de suparata ca nu am consultat catalogul, probabil de asta scriu acest articol astazi.

Facebook Comments