Vopsirea parului lung acasa

Stiu ca uneori pare o misiune aproape imposibila: vopsirea parului lung acasa. Este doar o misiune grea, si nu imposibila. Iar, daca veti urma pasii de mai jos, o sa vedeti cum te poti vopsi acasa singura daca ai parul lung. Si gros, pentru ca astazi am testat si una dintre cele mai bune metode. Nu trebuie sa te chinui, daca urmezi sfaturile mele, o sa poti sa-ti vopsesti parul lung acasa singura. IMPORTANT: pentru schimbari radicale ale culorii de par, va recomand sa mergeti la un SALON. Ceea ce voi scrie mai jos este valabil pentru cele care folosesc aceeasi culoare sau o culoare apropiata.

Mai jos, aveti un video tutorial despre cum sa te vopsesti singura acasa daca ai parul lung. Valabil si pentru cel mediu, la cel scurt este mai usor. Repet, aceasta tehnica este verificata de mine, deci merge. Deci cum te vopsesti singura acasa? In primul rand ai nevoie de o cantitate suficienta de vopsea, un bol care sa nu fie metalic, 4 clame, 1 piaptan, manusi, pensula de vopsit.

Parul nu trebuie sa fie curat pentru ca uleiurile naturale din acesta sa-l protejeze.

1. Se imparte parul in patru suvite. Fiecare suvita se rascuceste si se prinde cu ajutorul unei clame de par.

2. Amesteca bine vopseaua de par, puneti manusile si apuca-te de treaba.

3. Aplica pentru inceput de-a lungul liniei parului si pe carare (acolo unde este mai vizibil). Astfel, in cazul in care doriti sa va prindeti parul intr-un coc sau coada de cal, nu o sa va suprize neplacute precum locuri unde nu ati aplicat vopseaua. Este cel mai bine asa.

4. Desfa o suvita si piaptana bine (eu incep cu cele din spate intotdeauna). Aplica vopseaua pe toata suvita de par, piaptana si maseaza ca sa fii sigura ca nu ti-a scapat un loc nevopsit. Dupa ce te-ai asigurat ca vopseaua este uniforma, prinde din nou suvita cu ajutorul clemei.

5. Fa acelasi lucru si cu celalalte trei portiuni (suvite) de par.

6. Dupa ce ai terminat, desfa parul si maseaza scalpul bine. Astfel, vei produce multa caldura. Bineinteles, se poate aplica si o casca pentru vopsit, pentru mai multa caldura. Lasati vopseaua sa actioneze conform recomandarilor pe care le gasiti in interiorul acesteia.

Daca va vopsiti in culori inchise, puteti aplica creme de-a lungul liniei parului, astfel incat sa nu va patati si deteriorati tenul.

Iata un video tutorial despre aplicarea vopselei de par acasa pe un par lung. Cea mai usoara metoda de ati vopsi parul.

Pentru a vedea clipul, click AICI

Facebook Comments